Norsk bokmål

AS9100C og NS-ISO9002-2008 Sertifisert for krevende industri

AS9100C og NS-ISO9002-2008 Sertifisert for krevende industri

Berget ble A9100C- sertifisert i 2014, som en av meget få bedrifter i Norge. Dette gjør oss til en kompetent samarbeidspartner også for den internasjonale romfarts- og luftfartsindustrien.

Våre kunder stiller sterke krav til effektive og kvalitetssikrede løsninger. Vi samarbeider med bl.a. forsvarsindustrien, offshoremarkedet, bilprodusenter og produsenter av medisinsk utstyr til industrien. Vi har et velutstyrt kontrollrom med moderne måleutstyr, bl.a. CNC målemaskiner, som håndterer alle relevante formater. Vi kan motta kundens DAK-filer for generering av CNC-programmer, og kontrollavdelingen sørger også for nødvendig dokumentasjon av produksjonsprosessen. Vi gjennomfører kontroll etter internasjonale standarder og eter kundenes ønsker og krav.

Vi møter stadig sterkere krav til effektivitet i produksjonen. Derfor har vi utviklet et kvalitetssikringsverktøy som nå er meget godt utprøvet, og som sikrer prosessen med å følge opp og forbedre produksjonen. Med Pro-M som verktøy er skodd for å møte kravene til effektivit og god produksjonsflyt. For deg som kunde betyr det at du kan være trygg på at du får en kostnadseffektiv og kvalitetssikret leveranse.

Berget er sertifisert for å møte kvalitetskrav fra krevende industri.

Vi er en av få bedrifter i Norge som tilfredstiller de strenge kravene for en A9100C-sertifisering. Dette gjør at vi kan møte kvalitetskrav fra bl.a. den internasjonale romfarts- og luftfarsindustrien og at vi kan være en god samarbeidspartner for innovasjon og utvikling også i fremtiden. 

sertifikat1