Si hei til Steinar – vår ansatt nummer 150

Si hei til Steinar Nisi – vår ansatt nummer 150

Berget er stolt av å ønske vårt nyeste tilskudd, Steinar Nisi, velkommen. Han er vår ansatt nummer 150!

I hans nye rolle som Key Account Manager bringer Steinar Nisi ikke bare med seg en imponerende erfaring og faglig dyktighet, men også en dyp forståelse for samarbeid og dedikasjon. Med mange år som Key Account Manager i hans portefølje har Steinar en unik evne til å håndtere kalkulasjoner, tilbud og salg, og hans bidrag vil være avgjørende for å styrke vårt forhold til noen av våre største kunder.

Carine Kongsgård og Steinar Nisi

.

Stor respekt for Berget som bedrift

Vår nye kollega har fulgt Berget nøye gjennom årene og beundrer selskapets evne til å håndtere både oppturer og nedturer. «Jeg ble raskt interessert da jeg oppdaget stillingsutlysningen. Berget har alltid klart seg, og det er tydelig at de jobber grundig og iherdig. Det er en bedrift jeg har stor respekt for», deler Steinar.

Bergets arbeidsmiljø har gjort en umiddelbar positiv innvirkning på Steinar. Han beskriver det som imøtekommende, jovialt og hyggelig, og understreker viktigheten av respekt for alle stillingstyper og mennesker. Den internasjonale dynamikken på arbeidsplassen gir også en ekstra dimensjon, hvor han ser verdien av å lære fra kolleger med ulike nasjonaliteter og kulturer.

«Det er utrolig spennende å være med på Bergets vekst. Jeg hadde ikke byttet jobb hvis jeg ikke følte at denne stillingen var spennende og solid nok for meg,» uttrykker Steinar, og understreker hans tro på Bergets suksess og fremtidige vekst.

.

Bringer et bredt spekter av erfaring

Steinar har mye erfaring, spesielt som Key Account Manager etter mange år i bransjen, og fra sin utdanning som dataingeniør. Han har jobbet i store selskaper som Hydro og Statoil, samt i bemanningsbransjen. Tidligere var han også en del av det interkommunale arkivet på Kongsberg. Med sin kompetanse innen organisasjon og ledelse tilfører han Berget et bredt spekter av erfaring.

.

Viktig med læring og samarbeid

Viktigheten av kontinuerlig læring, og det faktum at ingen noensinne er fullstendig utlært, er et tema vår nye kollega tar opp. «Det å kunne lære noe nytt er veldig moro for meg, selv om det er utenfor mitt fagfelt. Dette bidrar til å kunne samarbeide effektivt med alle avdelinger, kunder og samarbeidspartnere, og blir derfor essensielt for å gjøre en god jobb,» deler Steinar.

«I denne stillingen er samarbeid essensielt. Alle må delta for å få ting til å spille.» sier Steinar, og understreker betydningen av et sammensveiset team.

Teknologisk vekst på Notodden

Selv om han for tiden bor i Kongsberg, er ikke Steinar fremmed for å flytte tilbake til Notodden på sikt. Med røtter fra Tinnoset på Notodden, har Steinar et sterkt engasjement for det lokale miljøet. Han ønsker å bidra til utvikling på Notodden, og ser på Berget som en viktig aktør i retningen av å gjøre byen til en «teknologi-by.»

Berget er glade for å ha Steinar Nisi ombord som en del av teamet, og hans engasjement for lokal utvikling og samarbeid vil utvilsomt bidra til å styrke Bergets posisjon som en pådriver for teknologisk vekst på Notodden. Vi ser frem til å følge Steinar på hans reise hos oss og er sikre på at han vil spille en viktig rolle i vår suksess fremover.