Elin Rauland

Alle avdelinger på Berget er sertifisert etter EN 9100:2018 og ISO 9001:2015. Strenge krav sikrer kvalitet, orden og kontroll. Slik blir Berget også kvalifisert for å levere til krevende kunder innen luftfart, forsvar, subsea, maritime, medisin med mer. Det gjelder å holde tunga rett i munnen. Derfor er det flott å ha Elin Rauland, QHSE Manager på Berget.

– Jeg elsker kvalitetsstyring og liker å ha ting i orden, sier Elin.

«Har du sett i prosessen?», «Har du fulgt prosessen?» får ofte kollegaene til Elin høre. Det handler først og fremst om kvalitet, og hvilke prosesser vi må gjennom for å sikre dette. Dette er Elin med på å sikre i sitt arbeid.

Leverer til store kunder med krav om kvalitet

Berget AS leverer kabel, elektronikk og finmekaniske deler til krevende kunder innen en rekke bransjer i inn- og utland. Med bred bransjekunnskap sikrer dette leveranser av produkter med riktig kvalitet til riktig tid. For mange kunder er det også krav om ISO-sertifisering.

Krav for å bli sertifisert

Det stilles en rekke krav for å bli sertifisert. For noen kunder er det at Berget er sertifisert ikke bare et kvalitetsstempel, men også et krav hvor at vi holder oss til lover og regler er sikret. Med ISO-sertifisering kan også kundene være sikre på at vi driver med kontinuerlig forbedring.

ISO-sertifisering på alle avdelinger

– Med ISO-sertifisering betyr det at du har orden, kontroll og driver med stadig forbedringsarbeid. Vi følger opp kunder og leverandører. Skal vi forbedre oss, må vi se innover i hva vi allerede gjør, og hvordan dette kan forbedres. Da blir det fort nye prosesser i bruk.

Det er også en hel prosess for å lage nye prosesser, fortsetter Elin humrende.

– Jeg kaller inn til møte, får oversikt over hva alle arbeider med for så å utarbeide og forbedre prosessene her, før dette går ut i praksis.

Elsker kvalitetsstyring

Elin har «alltid» drevet med prosesser og kvalitetsstyring. I 2019 startet hun hos oss på Berget.

– Jeg liker å ha ting i orden. Gjennom årene har det blitt utarbeidet flere kvalitetssystemer og prosesser som sørger for god planlegging, drift, evaluering og kvalitet i alt arbeid vi gjør.

– Jeg elsker rett og slett kvalitetsstyring, avslutter Elin smilende.

 

 

 

 

 

 

 

 

Visste du at mange av våre produkter er laget med egenprodusert strøm? Les her!