Berget er en bedrift på Notodden som Produserer kabel, finmekanikk, elektronikk og el.mek.montasje som leveres til bedrifter i verdensklasse.

Det skjer masse spennende hos oss for tiden! Derfor er vi på utkikk etter nye kollegaer som brenner for det samme som oss der det å levere kvalitet i alle ledd og å dekke våre kunder sine behov er største prioritet.

Er det deg?

.

Send søknad og CV her

Søknadsfrist: 30.04.23

.

Om stillingen

.

Hvordan en hverdag vil se ut hos oss?

  • Du blir med på å planlegge og tilrettelegge produkt ifra start til slutt
  • Du skal sette i gang prosesser, følge dem og kvalitetssikre sluttresultat
  • Mye av det tekniske kommer til å bli ditt ansvarsområde, derfor kommer du til å ha kontakt med kunder og kollegaer. Viktig at du kan kommunisere og gjøre deg forstått på norsk, men også gjerne engelsk.
  • Det vil til tider være en hektisk hverdag der du kommer til å ha flere prosjekter på en gang.

.

Personlige egenskaper som vil bli satt pris på

  • Engasjerende, motiverende og positive holdninger
  • Nyskapende, kunne se løsninger
  • Praktisk anlagt og ønsker å ta del i forbedringsprosesser
  • Kunne jobbe strukturert og målrettet

Spesielt hos oss er at det ikke finnes noe konkrete fag man kan ta i skolen. Vi ser derfor etter personer med Bachelor/Master innen elektro/automasjon. Dette vil gjøre det lettere for dere selv å sette seg inn i arbeidsoppgavene når vi begynner med opplæringen.
Det er en fordel om du har arbeidserfaring i fra før, men viser ikke bort nyutdannede som kan vise til god teknisk forståelse.

Du kan bli fast ansatt hos Berget etter 6 måneder om det viser seg at du er den rette for oss!

.

Hvis du ikke bor på Notodden?

Ingen problem! Notodden er et fint sted å bo, der de jobber aktivt for å inkludere innflyttere. Det er kort vei innad i byen og kun 30 minutter fra Kongsberg og 60 minutter til Skien og Drammen dersom du tenker at det er greit å pendle.

.

Har du noen spørsmål? 

JobZone bistår oss i rekrutteringsprosessen.

Har du spørsmål angående stillingen, ta kontakt med konsulent Carine Kongsgård på tlf: 452 82 787.

Om Berget AS

Berget leverer, kabel, elektronikk og finmekaniske deler til krevende kunder innen en rekke bransjer. Vi setter kundens krav til presisjon og kvalitet i første rekke.

Alle delene som produseres hos Berget, blir kvalitetssikret etter kundens spesifikasjoner. Vi er blant de få produksjonsbedriftene som i dag er EN 9100:2018 (AS9100D)-sertifisert i Norge (defence & aerospace).

Berget Cable & Harness utfører manuell og maskinell bearbeiding av ledning og kabel samt bygging av kabelmatter, fiberoptiske kabler og elektromekanisk sammen-montasje. I tillegg har vi nytt utstyr for «braiding» av kabelmatter.Vi har ambisjoner om å gi våre ansatte muligheter til videreutvikling personlig og faglig. Berget Cable & Harness er lokalisert i Høgås teknologipark i moderne lokaler, på notodden med ca 60 ansatte.

.