Med en tydelig oppadgående trend, er Berget AS midt i en periode med markant vekst. Vil du være med på en reise hvor presisjon møter innovasjon? Hos oss kombinerer vi vår lange historie med produksjon av finmekaniske komponenter med fremtiden for aerospace, forsvar, subsea, seismikk og medisinsk industri.

Vi søker etter deg som kombinerer solid teoretisk forståelse med et ønske om praktisk utfoldelse. Enten du er ny i faget eller kommer med en bakgrunn full av erfaring, verdsetter vi ditt bidrag og ditt initiativ. Hos oss vil du samarbeide med et dedikert team som kontinuerlig søker å forbedre og utvikle. Hver dag byr på nye muligheter for å påvirke og bidra til bransjens utvikling.

Dersom du er ivrig etter å utfordre og utvide din kunnskap innen produksjonsteknologi, er Berget AS stedet for din neste karrieremulighet. Bli med på vår vekst!

Stillingstittel: CNC Mechanical Engineering
Søknadsfrist: Snarest
Ansettelsesform: Fast

.

.

Om stillingen

.

Hva du vil gjøre:

 • Utvikle robuste produksjonsprosesser og optimalisere våre CNC-operasjoner
 • Lede prosjekter fra idéfase til ferdig produkt
 • Bidra som en teknisk pioner i forbedringsarbeid og sikre optimal produksjonsflyt
 • Samarbeide på tverrfaglige team
 • Teknisk prosjektledelse

Hvem vi søker:

 • Bachelor-/mastergrad innen produksjonsteknologi eller maskinteknikk
 • Tidlig i karrieren? Nyutdannede oppfordres til å søke! Kunnskap er like viktig som erfaring
 • Praktisk tilnærming med interesse for tverrfaglige problemstillinger
 • Evne til å arbeide selvstendig og som en del av et dynamisk team

Hvorfor Berget AS:

 • Vekst: Både junior- og senior mekaniske ingeniører vil finne en glidende overgang til deres ideelle rolle, med muligheter for personlig og faglig utvikling
 • Innovasjon: Vi verdsetter nytenkende individer som kan bidra til våre fornyelsesprosjekter og fortsette vårt designarbeid
 • Team: Bli en del av et støttende team som er satt for å takle de mest utfordrende CNC design- og produksjonsoppgaver
 • Fordeler: Fra konkurransedyktige betingelser til gode pensjons- og forsikringsordninger

.

Stillingen vil være en viktig del av Berget AS sitt team, og vil spille en viktig rolle i vår fortsatte vekst og innovasjon. Grip denne sjansen til å være en del av et selskap hvor tradisjon møter innovasjon, hvor ditt engasjement blir verdsatt, og hvor din karriere kan nå nye høyder. Send inn din søknad i dag, og ta det første steget mot en sikker fremtid hos Berget AS.

Vi behandler søknader og gjennomfører intervjuer med kvalifiserte kandidater fortløpende.Positiv kompetanse bistår oss i rekrutteringsprosessen.

 

Positiv kompetanse bistår oss i rekrutteringsprosessen.

Har du noen spørsmål angående stillingene, ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver Stian Hallberg i Positiv Kompetanse på tlf: 902 36 690

.

Om Berget AS

.

Berget AS leverer, kabel, elektronikk og finmekaniske deler til krevende kunder innen en rekke bransjer. Berget har en moderne maskinpark, 2 produksjonssteder på Notodden og ca. 120 ansatte.

Vi setter kundens krav til presisjon og kvalitet i første rekke. Alle delene som produseres hos Berget, blir kvalitetssikret etter kundens spesifikasjoner. Vi er sertifisert ihht ISO9001 og AS9100D (defence & aerospace). Vi har ambisjoner om å gi våre ansatte muligheter for videre utvikling personlig og faglig.

.