Merlin Medtech QA Marianne Kanstad

.

Berget har i flere år vært produsent og distributør av lampen som redder liv – TraumaLight. Nå etablerer skaperne bak lampen kontor på Notodden. Vi ønsker velkommen til Merlin Medtech AS og Marianne Kanstad.

Berget AS er og forblir en viktig samarbeidspartner

Med kontor vegg i vegg til Berget, vil Marianne fortsette det gode samarbeidet. I tillegg til hennes rolle innen QA, vil hun arbeide tett med oss her på Notodden.  

– Jeg tror det er viktig å komme ut av bykjernen og jobbe desentralisert. For en bedrift som skal utvikles, er Notodden stedet. Her får bedriften drahjelp. Samtidig utløser det andre tilskuddsmidler. Våre spennende nettverk og markedet på Notodden, er jeg sikker på at vil skape en spennende synergieffekt.  

– Berget er en solid bedrift, og har vært veldig viktige for Merlin Medtech gjennom årene. Samarbeidsvillighet og fleksibilitet fra deres side har sørget for et vellykket samarbeid som vi ser frem til å utvikle videre.

Merlin Medtech lampe

Arnstein Frømyr

Lampen som redder liv 

Ordentlig arbeidslys er ingen selvfølge i røffe omgivelser rundt i verden. Det fikk kirurgen Lars Norum erfare. Merlin Medtech AS ble etablert og operasjonslampene TraumaLight så dagens lys. 

TraumaLight er lampene som redder liv. De er robuste, og er designet og produsert for feltbruk som fungerer under ekstreme forhold. Lampene brukes av blant annet Leger Uten Grenser, Røde Kors og forsvarets sanitet. 

Skal lampene godkjennes for bruk, er det nulltoleranse for avvik. Alt ved lampen må testes. Derfor er det viktig for Merlin Medtech å ha en samarbeidspartner som Berget AS.  

Vi sørger for kvalitet og presisjon. Det er på bakgrunn av våre sertifiseringer innen blant annet luftfart og forsvar, at Berget kan produsere og distribuere.

Dette er Berget AS 

Berget produserer det meste av kabel, finmekanikk, elektronikk og elektromekanisk montasje i egne produksjonslokaler på Notodden. 

Vi setter kundens krav til presisjon og kvalitet i første rekke. Alle delene som produseres hos Berget, blir kvalitetssikret etter kundens spesifikasjoner. Vi er sertifisert ihht ISO9001 og AS9100D (defence & aerospace).  

.

Merlin Medtech produksjon av lampe
t.v: Trond Borgersen, Fastems operatør som maskinerer delene til Merlin Medtech.
t.h: Vidmantas Rusevicius, kontrollør som sjekker at kvaliteten er i henhold til kravene.